hello tavasz

5 dolog, aminek édesanyád egészen biztosan örül

Május első vasárnapján mindenki egy számára fontos személyt ünnepel – az édesanyját. Természetesen az anyák napja nem az egyetlen alkalom, amikor meglephetjük az édesanyánkat, mégis, ez a nap igazán különleges. Ezen a napon valahogy mindennek nagyobb súlya van, minden szál virágnak, minden versnek, minden ölelésnek.

Bár az anyukák számára olykor igazi kihívást jelenthet a vásárlás, hiszen ők a ,,nem kell nekem semmit sem adnod drága gyermekem” mondattal hárítanak, azért érdemes időt és energiát fektetni a meglepetésbe, hiszen megérdemlik, hogy ez a nap igazán róluk szóljon.

Május első vasárnapján kifejezhetjük szeretetünk, odaadásunk, hálánk. S hogy ezt mivel tesszük? Számtalan ötletünk van rá!

Klasszikus ajándék a virág, aminek minden nő minden alkalommal szívből örül is, s ha ezt választod, biztosan nem is lősz mellé, ám ennél kreatívabb dolgot is ajándékozhatsz, sőt, akár készíthetsz is valamit.

Készíts emlékdobozt
Gyere el hozzánk az üzletközpontba és vásárolj egy szép ajándékdobozt, ami lehet akár papírból, akár fából. Díszítsd ki, varázsold egyedivé és tegyél bele személyes emlékeket. Lehet ez néhány fénykép, vicces vagy megható tárgyak, vers, amit te írtál. Biztasd édesanyád, hogy folytassa ő, pakolja tele a dobozt jövendő emlékekkel, kedves pillanatokkal, szeretettel. Így lesz az ajándék teljesen egyedi és személyes, amibe minden évben kerülhet valami apróság, olyan dolgok, amiket évek múltán is nagyszerű lesz elővenni és nézegetni.

Ajándékozz igazán egyedi táskát
Számtalan módja van, hogy saját kezeddel készített, egyedi táskával ajándékozd meg az anyukád. Szabhatsz-varrhatsz, díszíthetsz. Ám ha egyikhez sincs igazán tehetséged, bátran nézz körül az üzletközpontban és válogass a kínálatból. Egy táskával soha nem lehet mellé lőni, hiszen az alapszabályt mindenki ismeri: cipőből és táskából soha nem lehet elég.

Válogass össze kényeztető kozmetikumokat
Mindegy, hány éves egy nő, mindannyian hiúak vagyunk egy kicsit. Éppen ezért kozmetikumokból, szépségápolási termékekből soha nincs túl sok. Minőségi krémek, sminktermékek, illatszerek, fürdősók, kényeztető varázslatok széles választékát találod, ha betérsz a drogériába. Keresd meg anyukád kedvenceit, válogass hozzájuk néhány újdonságot, és készíts belőle egy igazán kényeztető ajándékcsomagot – biztosan nagy örömöt fogsz szerezni neki.

Egy ékszer mindig elvarázsol
Az ékszer érdekes, izgalmas és szép ajándék. Öltöztet, díszít és időtálló. Tehetjük egyedivé, például, ha egy fotót rejtünk el egy nyaklánc medáljába, de egy klasszikus lánc is örömet okozhat. Kecses karkötő, szépséges fülbevaló, mind-mind kiváló lehet arra, hogy kifejezzük szeretetünk és hálánk.

Ajándékozz valamit a konyhába
Gyakran mondják, hogy ha ajándékozol, az ne hasznos dolog legyen, hanem olyan, ami örömet okoz. Na de miért ne lehetne mindkettő egyszerre? Egy nő, így természetesen egy édesanya is, az ideje nagy részét a konyhában tölti. Válasszunk hát anyák napjára olyan ajándékot, ami a konyhához köthető. Lehet ez finom kávék vagy teák válogatása, egy kedves kötény, amit te magad készítettél vagy díszítettél, csodás fűszerek, szószok kavalkádja egyedi díszdobozban, de akár egy vicces fakanál is. Természetesen egyetlen édesanya sem fog megsértődni akkor sem, ha egy remek robotgépet vagy háztartási eszközt kap, ami megkönnyíti számára a feladatok elvégzését, de egy csinos étkészlet is okozhat örömöt.

Az anyák napja nagyszerű lehetőség arra, hogy a számunkra oly kedves személynek, az édesanyánknak megköszönjük azt a törődést, amit kaptunk és kapunk tőle. Lepjük hát meg valamivel, amivel igazán örömet okozhatunk, s mellé adjuk szeretetünk egy nagy csokorban!