TERET ADUNK

A NAGY ÉLMÉNYEKNEK

Mit csomagoljunk a bőröndbe, ha vakációzni megyünk? Itt egy szuper lista!

Akár életünkben először megyünk hosszabb külföldi vakációra, akár tapasztalt világjárók vagyunk, mindenképpen jó, ha van listánk az utazáshoz szükséges dolgokról.Ez jól jön készülődés közben ellenőrzésként, s jól jön hazafelé is, hogy ellenőrizzük, mindenünk megvan-e, amit magunkkal vittünk.

De mi az, amit mindenképpen érdemes bepakolnunk? Rakjuk össze együtt a bőröndöt!

Első lépésként válasszuk ki a tökéletes utazótáskát!
Mielőtt elkezdenénk eldönteni, hogy mit is csomagoljunk be, fontos, hogy találjunk egy remek, praktikus, sokoldalú utazótáskát, amibe minden cucc elfér, és könnyen hordozható. Vegyük figyelembe az utazás hosszát, valamint azt, hogy mivel utazunk.

Bárhová is készülünk, a legjobb, ha sokoldalú, könnyű és elég nagy poggyászt választunk ahhoz, hogy minden beleférjen. Az a legrosszabb, ha olyan csomaggal utazunk, aminek a kereke, fogantyúja vagy cipzárja törött! 

Üzletközpontunkban mindenki megtalálja a megfelelő táskát, érdemes időben körülnézni kínálatunkban.

Ha megvan a táska, az úti célunknak megfelelő ruházatot csomagoljuk be!
Réteges öltözet, fürdőruha, fehérnemű, több váltás ruha, kényelmes cipő, papucs – csak a legszükségesebbek azok közül, amiknek mindenképpen benne kell lenni a poggyászban. Érdemes okosan, ésszerűen, nem túl sok ruhát pakolni. Nem kell túlpakolni. Csomagoljunk okosan. Tegyünk be kényelmes, kombinálható darabokat, amiket ha kell, könnyen ki is tudunk tisztítani.

Mindenképpen legyenek kisebb csomagok a nélkülözhetetlen egyéb dolgainknak!
Ilyen a tisztálkodási táska, amibe minden belekerülhet, amire a fürdőszobában szükségünk lehet: folyadékok, gélek, aeroszolok, krémek és paszták, nedves és száraz wc-papírok. De természetesen ide tartoznak a fésűk, csatok, sminkcuccok, fényvédők, szemüvegek is.

Másik fontos kisebb csomag a gyógyszerek és elsősegélyholmik. Fájdalomcsillapítók, leégésre krémek, állandó gyógyszerek, ragtapaszok, hasmenés/hashajtó gyógyszerek, allergia elleni szerek, rovarriasztó, szemcseppek, zsebkendők és női betegségek termékei. Gondoljuk át alaposan, mikre lehet szükségünk, és gondosan pakoljunk be. A legrosszabb az, ha betegség teszi tönkre a nyaralásunkat.

Nem árt egy rekesz a technológiának sem!
Ma már nem utazhatunk sehova kütyük nélkül, így ezeknek is feltétlenül kell hely a poggyászban. Mobiltelefon, töltő és power bank nélkül el se induljunk, de a laptop, iPad vagy e-book is fontos lehet az utazás során. A fejhallgató, fényképezőgép és az elektromos átalakítók és adapterek szintén nélkülözhetetlen elemei egy sikeres utazásnak. Nincs bosszantóbb, mint mikor egy kép sem készül a vakációról, mert például nem tudjuk tölteni egyik fontos eszközünket sem.

Kényelmünket szolgáló holmik
Ahhoz, hogy a nyaralásunk igazán jól sikerüljön, olyan dolgokat is jó, ha bepakolunk, ami a kényelmünket szolgálja. Ez valakinek a saját kispárnája, másnak a könyv, pakli kártya, szemmaszk és füldugó, nyakpárna vagy bármi más. A lényeg, hogy a komfortérzetünk meglegyen.

Fontos úti okmányok, pénz, bankkártya
Természetesen az okmányaink sem maradhatnak otthon, és pénz nélkül sem boldogulnánk. A csomagolást így mindenképpen kezdjük azzal, hogy az összes fontos dokumentumunkat összegyűjtjük. Ne maradjon otthon a biztosítás, a térkép, az útvonaltervek sem.

Ha mindennel megvagyunk, és a lakásunkat is felkészítettük egy hosszabb eltávozásra (elzártuk a vizet, bezártuk az ablakokat, megöntöztük alaposan a virágokat, ha kell, leengedtük a hűtőt), induljunk, és érezzük jól magunk.

Pihenés előtt nézz be hozzánk, és vásárolj meg nálunk mindent, ami hiányzik a nyaraláshoz! Egy jó könyv, egy kiegészítő, egy kényelmes strandpapucs? Nálunk biztosan mindent megtalálsz!