Teret adunk

AZ ÉDESANYÁKNAK

Kreatív meglepetések anyák napjára – hogy az idén kicsit máshogy ünnepeljetek

Május első vasárnapján minden évben megünnepeljük az édesanyákat. Ki virággal, ki egy öleléssel, finom ebéddel, kedves ajándékkal lepi meg az anyukáját.

Ha a klasszikus ajándékokon túl az idén szívesen kedveskednél édesanyádnak valami mással is, nézd meg a listánkat. Igyekeztünk ötletes, könnyen megvalósítható tippeket összegyűjteni ahhoz, hogy idén kreatív meglepetéssel ünnepelhesd meg ezt a szép napot.

Természetesen virág
Virág nélkül nincsen anyák napja, de idén ne vágott virágot ajándékozz. Adj édesanyádnak cserepes virágot, vagy, ha kertészkedik, ajándékozz olyan növényt, amit kiültethet a kertbe. Lehet az egy gyönyörű rózsabokor, virágos cserje, de akár egy gyümölcsfa csemete is. Gondolj csak bele, milyen boldog lesz az édesanyád, ahogy évről évre látja majd, hogyan növekszik, hogyan bont szirmot az általad ajándékozott növény.

Szuper ötlet a gyógy- és fűszernövényes
Mit szólna édesanyád, ha idén egy kicsi gyógy- és fűszernövénykerttel ajándékoznád meg? Ha anyukád szeret főzni, imádni fogja a saját fűszernövényest, ami lehet a kertben, de akár a balkonon vagy az ablakpárkányon is. Saját készítésű, vagy az üzletközpontban vásárolt kaspókban, különböző színekkel megjelölve igazán vidám foltjai lesznek a konyhának. Mellé vásárolhatsz a könyvesboltban olyan könyvet, ami segít az ápolásban vagy a felhasználásban. Micsoda illatok szállnak majd a konyhában!

Mozduljatok ki!
Közösen kimozdulni mindig jó! Tervezz egy anya-gyermek napot! Az úticél ezer féle lehet. Csavaroghattok egyet az üzletközpontban és szabadon, jókat nevetgélve garázdálkodhattok az üzletek között, ahol biztosan találtok kedvetekre való dolgokat, de ha a szabadba vágytok, kirándulhattok is egyet. Ha te nem tudsz részt venni a programban, az sem baj. Segíts anyukádnak kimozdulni a hétköznapokból. Még akkor is, ha nem tudsz részt venni a szórakozásban, értékelni fogja a figyelmességed.

Jöhet egy kis spa-program
Nincs is jobb egy kis kényeztetésnél! Szervezz meg egy spa-napot! Kényeztető kozmetika, varázslatos körmök és frizura. Minden nő álma, hogy egy napig csak őt szépítsék, csinosítsák. Ha édesanyád mégsem akar kimozdulni otthon is berendezhettek egy szépségszalont. Kifesthetitek egymás körmét, kipróbálhattok szuper kozmetikumokat, a napot pedig akár egy kényeztető fürdő is megkoronázhatja – a drogériában már ehhez is számtalan minőségi terméket megvásárolhatsz, édesanyád örömére.

Reggeli az ágyban
Édesanyád az első, aki felébred a mindennapokban? Ha így van, anyák napján előzd meg, és készíts neki finom reggelit. Gőzölgő kávé, finom tea, omlós péksütemény? Ennek senki nem tud ellenállni. Ha azonban a reggeli valami miatt nem jön össze, még mindig elkészülhet egy finom ebéd vagy egy isteni vacsora. Édesanyád biztosan értékelni fogja, ha nem neki kell főzni – azt meg különösen, ha valaki a mosogatást is vállalja.

Filmnézési maraton
Egy anyának mindig ezer a dolga. Mi lenne, ha összefogna a család, és tehermentesítenétek anyát egy napra? Biztosan örülni fog egy olyan napnak, mikor nem kell ugrálnia, helyette megnézhet nyugiban egy-két-három részt a kedvenc sorozatából, vagy néhány jó filmet egymás után.

Szinte mindenki életében különleges helyet foglal el az édesanyja. Az idei anyák napján mutasd meg, mennyire értékeled mindazt, amit érted tett, például azzal, hogy megemlékezel erről a fontos napról, és megajándékozod valami igazán különlegessel. Na és persze egy nagy ölelés se maradjon el!