hello ötletek

Ti mennyire vagytok már ünnepi hangulatban? Karácsonyi készülődés és hangolódás a Corvinas lányokkal!

Legyen áldott és békés az Ünnep Nektek, szeretettel és meghittséggel teli! Kívánunk Mindenkinek csodás Karácsonyi Ünnepeket, hogy a hátunk mögött hagyott 2021-es év nehézségei, erre a napra és az ünnepi időszakra most egy pillanatra eltűnjenek a sötétben, és elbújjanak a reményt és hitet adó csillagok mögött.

Témáink a videóban:

  • Változott e bármit az ünnep a tavalyi év árnyékában?
  • Mit jelent számunkra az ünnep?
  • Hogyan készülünk a Karácsonyra?
  • Mikor kezded el beszerezni az ajándékokat?
  • Online berendeled, vagy szeretsz utána menni a boltokban?
  • Vannak e különleges karácsonyi szokásaink?
  • Egy nő ünnepe a főzőcskéről szól? Vagy lehet másképp?

Jövőre a legfontosabb talán, amit kívánhatunk Nektek: az egészség. Hogy a családok együtt lehessenek, legyen az életünkben újra ölelés, nevetés, csók, érintés. Kívánjuk, hogy lelketekbe béke és szeretet költözzön, hogy legyen elég erő a továbblépésre, a kitartásra.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk Nektek,
Anita, Patri, Vera

Frank Patríciáról

Több, mint 16 éve stylist-ként dolgozik, először televíziós műsorokban dolgozott, melyek keretein belül öltöztette a hazai hírességeket, majd mindezek után néhány évvel ezelőtt váltott és hasznos, önbizalomnövelő tanácsokkal látja el a civil hölgyeket. Segít megtalálni az önazonos stílust, melyek azok az alapruhadarabok, amiknek minden ruhatárban ott van a helye.
Friss édesanyaként, azzal szembesült, hogy gondot okoz az anyukáknak a munka világába való visszatérés, illetve az is, hogy a testük a terhesség által megváltozik. Ezért szolgáltatásait kibővítette, kifejezetten anyukáknak szóló programmal; öltözködésükkel és megjelenésükkel hogyan nyerhetik vissza önbizalmukat.
Saját social média felületein is igyekszik rendszeresen hasznos tanácsokkal ellátni követőit, outfit posztokon keresztül mutatja be, hogy a különböző alkatoknak és színtípusú hölgyeknek melyek az előnyös ruhadarabok és viseletek. Web oldala: http://stylistszolgaltatas.hu/

Köböl Anitáról

10 éve tevékenykedik televíziós műsorvezetőként, a mindig kíváncsi természete vitte előre ezen a pályán és az életben is. A munkája miatt a megjelenés számára rendkívül fontos, de igazán  30 éves korára talált rá önmaga stílusára.
Ebben óriási segítségére volt az az inspiráló közeg, amiben nap, mint nap dolgozott. A sport és az egészséges életmód mindig is részese az életének.
Számára a mozgás életforma, egy szelep, amin át a felgyülemlett stresszt és feszültséget kiengedheti magából, cserébe feltölti és rengeteg energiája lesz tőle.
2020-ban született meg kislánya, akivel ketten élik a mindennapjaikat. Anitának hihetetlenül fontos, hogy 100%-ot tudjon nyújtani, mind a munkában és mind a magánéletében. Ezért is tartja fontosnak azt, hogy megtalálhassa az egyensúlyt, hogy kislánya mindig számíthasson rá.
Mint mindenkinek egy nap neki is csak 24 órából áll, ebbe kell sűrítenie az anyai és a munkával kapcsolatos teendőit.

Szwajkovszky Veronikáról

Veronika szenvedélye a fényképezés. Már gyermekkora óta érdeklődött a fotográfia iránt, amikor megvette élete első gépét és a kezében tartotta, már akkor tudatosult benne, hogy soha többé nem szeretné letenni. Számára ez egy hivatás, ami örömet okoz neki, lehetősége van maradandót alkotni, kihasználhatja tehetségét és ezzel elégedetté teheti önmagát is. Szakterülete a portrék és a divatanyagok készítése. Nagyon szereti a sokszínűséget és azt is, hogy minden nap új emberekkel ismerkedhet meg köszönhetően szakmájának. Ahol találkozhatsz Veronika fotóival: https://corvinplaza.hu/corvinas/